divendres, 10 de juny del 2016

Festa 10è aniversari del Projecte Rossinyol

Aquesta ja era l'última quedada amb l'Emily abans de la festa final. Però aquesta última quedada va ser una mica diferents, ja que vam anar a divertir-nos a la festa del Projecte Rossinyol. Quin honor formar part del 10è any del projecte! Així hem pogut tenir l'oportunitat d'anar a la festa de celebració d'aquest aniversari i veure participants d'altres anys amb ganes de retrobar-se amb el seu mentor o mentorat. Tan debó el projecte segueixi endevant i d'aquí 10 anys més ens truquin per convidar-nos al 20è aniversari del projecte!
Quan vam arribar al pavelló ens vam adonar que hi havia algunes càmeres, i a l'Emily això no li agradava gens! Només feia que fugir de les càmeres! 
Després ens van fer alguns discursos i a continuació vam tenir màgia! A l'Emily semblava que se la veia entusiasmada amb la màgia i sobretot quan el mag va fer aparèixer un ocellet blanc. La màgia va ser molt entretinguda, però després d'això encara hi havia més, ens van venir a fer un petit concert els teràpia de shock! A l'Emily no li va acabar d'agradar la música que tocaven, però estic segura que, en general, s'ho va passar bé a la festa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada