dilluns, 16 de maig del 2016

Temps de flors!

Jo tenia moltes ganes d'anar a veure les flors de Girona, i li vaig comentar a l'Emily que podríem anar a fer una volta per veure-les. Ara bé, com que els temps no havia acompanyat durant la setmana de Temps de flors, anava amb una mica de por que ens plogués. Però semblava que de moment feia molt de sol i molta calor! Així que vam anar fins la rambla i ens vam comprar un iogur-gelat per brenar una mica i agafar forces, ja que ens quedava molt de tragecte per veure! Un cop acabat el gelat, vam agafar un mapa del temps de flors, i vam anar a veure els llocs que eren més importants per visitar. Vam veure llocs molt macus, hi havia flors molt maques i llocs molt ben decorats, i sobretot, molt originals. Anàvem força a la idea, ja que no teníem gaire temps per visitar-ho tot, i molts dels llocs no els vam poder veure, ja que allà hi has d'anar a passar tot el dia per veure-ho tot amb calma. I tot i anar a la idea, no vam poder anar a tots els llocs on teníem previst anar, però vam veure coses precioses igualment i ens vam divertir, i això és el que compta.

L'Emily i els seus girasols!
Ara bé, de cop, es va aixecar un aire molt fred i el sol va marxar, feia la pinta de que no tardaria en ploure... Així que ens vam espavilar per anar a acabar de veure diferents exposicions. Vam arribar a un lloc on hi havia un munt de girasols, i l'Emily es va enamorar, ja que es veu que li encanten els girasols! Així que va voler fer-se una foto envoltada de tots els girasols. Ja es feia tard i refrescava bastant, així que vam decidir anar baixant cap a casa, ja que havíem pogut veure moltes flors, i sobretot, vam poder entrar als banys àrabs, on vam haver de fer força cua, però va valdre la pena! 

Aquesta va ser l'última sortida que vam fer l'Emily i jo soles, ja que les pròximes quedades són festes, o bé la dels 10 anys del projecte rossinyol, o bé la festa final. Però aquest dia de temps de flors, ens emportem molts records juntes i molta diversió. 





També ens emportem molts altres records, com per exemple, la gravació que vam fer unes setmanes abans, on cadascuna de nosaltres havia d'explicar què és el que més li havia agradat del projecte, què havia après de l'altra, etc. Nosaltres ens vam preparar la gravació, que per cert, ho vam fer al tren quan tornàvem del zoo de Barcelona. I ens vam dir coses molt maques l'una a l'altra, i penso que serà un record magnífic!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada