divendres, 15 d’abril del 2016

Preparem magdalenes!

Teníem moltes ganes de preparar amb l'Emily alguna cosa dolça per berenar. Havíem pensat al principi fer algun pastís o alguna coca, però al final li vaig proposar a l'Emily que podríem fer magdalenes, ja que un dia vaig provar de fer-ne i havien sortit molt bones. Com que li va agradar la idea, vaig buscar la recepta que havia utilitzat i vam preparar tots els ingredients per començar a fer les magdalenes! La meva germana també es va apuntar a preparar les magdalenes, i al principi elles col·laboraven en anar abocant poc a poc els ingredients dins el bol, i jo m'ocupava de barrejar-los. Però després l'Emily va voler barrejar tots els ingredients i va ser molt divertit, ja que cansava molt i cada vegada la barreja era més sòlida.  Llavors, vam decidir que la meitat de la massa la barrejaríem amb trossets de xocolata, i la resta, faríem madalenes normals, o amb xocolata per sobre i decoracions. 


La primera tanda de magdalenes, per un moment, ens va semblar que se'ns havia cremat per sota! Però va ser una falsa alarma i totes les magdalenes van sortir ben bones.
Us deixem la recepta que vam utilitzar per si algú vol provar de fer-ne!

Ingredients:

3 ous
200gr. de farina de reposteria
125gr. de sucre 
50ml. de llet sencera
100ml. de llet d'oliva verge extra suau
1/2 sobre de llevadura química (8 grams)
Motlles per magdalenes
Decoracions, xocolata... (opcional)

*Tots els ingredients han d'estar a temperatura ambient.

Elaboració:

En un bol gran batem els ous amb unes varilles, procurant que quedi espongós. Afegim poc a poc el sucre mentre seguim batent i barregant de la mateixa manera. A continuació afegim l'oli, que també el posem poc a poc i l'anem barregant amb la resta d'ingredients. Continuem amb el mateix procés amb la llet, després la farina, i finalment la llevadura química. 
Un cop tenim tots els ingredients barrejats, posem la massa a la nevera durant 5-10 minuts, això farà que les magdalenes creixin millor. De mentre, col·loquem els motlles sobre una safata per poder-ho posar al forn, i posem a escalfar el forn a 220-230ºC. Abans de posar la massa als motlles, fem una batuda ja que amb el fred s'haurà espessat. A continuació omplim 3/4 parts del motlle amb la massa i ho deixem fornejar durant uns 15 minuts a 200ºC. Quan veiem que comencen a estar dorades, ja es poden començar a retirar. I finalment, les podem decorar com vulguem, i ja les tenim fetes!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada